Nu suntem o țară normală

De câteva ore sunt asaltat din toate părțile de printscreen-uri de ecrane de telefon care încearcă să mă determine să donez 2 euro pentru Cumințenia Pământului. Sunt convins că într-o țară normală oamenii ar fi donat dar:

  1. Într-o țară normală Gabriel Oprea și-ar fi prezentat demisia a doua zi după ce a fost prins folosind o coloană oficială, nu ar fi continuat să sfideze bunul simț.
  2. Într-o țară normală, cel care a aprobat coloana oficiala a lui Oprea ar fi fost judecat tot pentru ucidere din culpă.
  3. Într-o țară normală Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude la referendum nu ar fi avut tupeul sa-i spuna premierului Dacian Ciolos că este “obrznic”.
  4. Într-o țară normală, Victor Ponta si-ar fi prezentat demisia imediat după verdictul de plagiat, așa cum a și promis de altfel.
  5. Într-o țară normală, Gabriela Firea ar fi dat cu cineva de pământ când a ieșit la iveală încercarea de a scurge gratuit peste 3,5 milioane de euro la o licitație.
  6. Într-o țară normală, nu ar trebui să existe primari care au terminat liceul la 31 de ani și care au plagiat și ei un doctorat 6 ani mai târziu, pentru că era “în trend”.
  7. Într-o țară normală, Piedone ar fi trebuit să răspundă penal împreună cu toți cei care au dat autorizații pentru Colectiv..
  8. Într-o țară normală, oamenii nu ar trebui să ajungă în spitale din cauza unor inconștienți care conduc beți și fără permis.
  9. Într-o țară normală, nu ai avea nevoie de trimitere de la medicul de familie când te duci la urgență sâmbătă seara.

Iată doar câteva mici probleme la care ar trebui reflectat. Aș prefera să lăsați textele de genul identitate națională and shit. Nu suntem o țară normală. Punct.

brancusi nu e al meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *