Cum recunoști neamul prost

Revenit fiind din concediu am reluat seria de intoxicații cu căcat. Da, am deschis televizorul. Mă rog, fac asta acum pentru a-mi delecta ochii și cu alte sporturi, sătul fiind de țurca veșnică.

Din greșeală am poposit pe știrile protv de unde aflu că minunata Rihanna vine să zbiere și la noi. Ok, nimic ieșit din comun daaaar:

Rihanna isi doreste ca in spatele scenei sa ii fie amenajat un apartament. Si pentru ca ii plac foarte mult florile, le-a cerut organizatorilor sa-l decoreze cu aranjamente cu trandafiri proaspat taiati, fara parfum, in vaza de sticla transparenta. In plus, Rihanna vrea ca lumina sa fie difuza, ca sa se poata relaxa, iar patul sa fie confortabil.

Clar da? Nu pot sta la hotel că-mi cad ovarele, iar florile trebuie să fie proaspăt tăiate și vazele transparente că îmi place să mă uit la apă.

Vă zic, nimic nu mă convinge de calitatea unui om mai mult decât aceste pretenții și ifose, iar când observ așa ceva mă retrag încet și delicat. Nu vreau să fiu băgat în aceeași oală cu astfel de pseudo-oameni.

Iar ca tacâmul să fie complet se pare că a întârziat vreo 40 de minute și a făcut și playback… 

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *