Pasarea Phoenix

Chiar dacă voi nu mă vreți eu vă vreau.

Mda, recunosc că nu am avut o idee mai bună pentru această postare de revenire și că și mie mi se pare o stupizenie dar asta e. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

A fost o pauză forțată de niște atacuri cibernetice la adresa mea. Și pentru că nu mai am nici cont de facebook, iar de scris nu mi-a trecut cheful, voi mai așterne pe aici gânduri, idei, opinii și alte tâmpenii de pe lângă casa omului.

Vă pupă tata

2 Comments

 1. Elsa

  Din ce am mai citit eu pe blogul acesta, am vazut ca esti funny, te pricepi la pamflet, la ironii… etc etc.

  Daca tot ai revenit ca pasarea Phoenix si ai renascut din cenusa, eu una propun (nu dau cu parul… nu aruncati cu rosii in mine :P) sa scrii despre iubire. Pana la urma filosofii nu au reusit sa ii dea o definitie, nu ca am reusi noi folosind bloguri sau internetul, doctorii nu au reusit sa ii gaseasca leac, dar fiecare o simte altfe si asta ne face atat de interesati si unici.

  Revenind propun sa scrii despre iubire la modul cel mai serios si mai sensibil cu putinta … si sa vedem ce iese .

  Pana la urma Men Are from Mars, Women Are from Venus …. dar ce e acel ceva ce uneste aceste doua entitati atat de diferite, yng si yang?

  Astept raspuns precum si ironiile cititorilor acestui blog !

  Reply
  • mimanu

   O sa deschid o sectiune, cititoarele intreaba Mimanu raspunde :))
   Pai exista o neconcordanta intre iubire si stilul funny, ironic, pamfletar. Plus ca ultima oara cand am fost serios despre acest subiect, mi-am pus populatia masculina in cap.. Cica stric piata 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *