Avem o noua obsesie

Citesc cu mare interes, mai ales când vreau să fac achiziții, review-uri. Le prefer pe cele de pe bloguri personale, pentru că informațiile prezentate sunt pe înțelesul meu, al utilizatorului. De ceva vreme am descoperit blogul lui Radu care a devenit principala mea sursă de informare. Vi-l recomand.

În schimb am constatat că există o nouă obsesie. Probabil că românii nu sunt singurii obsedați din acest punct de vedere, dar cu siguranță acest aspect pare să cântărească în alegerile noastre mai mult decât e cazul. Este vorba de calitatea materialelor gadget-ului. Atât luăm în considerare plasticele din care sunt făcute telefoanele, tabletele, laptop-urile samd, de parcă singurul motiv pentru care le cumpărăm sunt felul cum arată, cum se simt, cum strălucesc.

Acum, ori eu sunt total ignorant și pe dinafară, ori restul lumii uită de ce cumpără un telefon. Pentru mine telefonul este pentru vorbit. Punct. Nu pentru a-l pune pe masă când vin musafirii să vadă porțelanurile din dotarea familiei. Nu am auzit pe nimeni să se plângă că s-a iritat de la plasticul de pe marginea tabletei. A ajuns vreunul dintre voi la dermatolog din aceasta cauză? Atunci de ce dracu’ avem categorie separată în review-uri?? Pe cine interesează plasticul este de calitate superioară sau inferioară?  Când mi-am ales mașina nu am stat să pipăi bordul sau fețele de la uși.

Hai să revenim cu picioarele pe pământ.. Mâncăm fel și fel de prostii, dar ne arde grija de plasticul telefonului. Bleah !

 

1 Comment

 1. valentin

  Iti aduci aminte de celebrul pix de ” 3 lei ” ? Crede-ma ca nu vreau ca intr-un telefon sa regasesc materialul ala !
  “Pentru mine telefonul este pentru vorbit.” Hmm ……… chiar ?
  “Când mi-am ales mașina nu am stat să pipăi bordul sau fețele de la uși. ” Mare greseala . Vei vedea cum , daca nu esti atent la acest aspect , o sa regreti ca nu ti-ai luat o instalatie de sunet mai puternica , nu de alta dar un zgomot trebuie acoperit de altul :D.
  Concluzie .
  Cred ca la achizita unui obiect trebuie luata in calcul si calitatea materialului, fara ca acest lucru sa ne ” orbeasca “.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *